Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΣΟΚ! ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!!

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5΄
ΣΟΚ! ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!! Άγνωστοι έβαλαν ροδάκια στην Ακρόπολη και την σήκωσαν. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν ένα φορτηγό που οδηγούσε ατάραχη μία ξανθιά ηλικιωμένη να απομακρύνεται από την περιοχή. Δηλώσεις για το τραγικό περιστατικό έκαναν οι:

Κάρολος Παπούλιας: Ποια είναι αυτή η ακρόπολη τέλος πάντων να ούμε;

George Jeffrey Papandreou son of Daizy (only hers obviously): Όταν χτίζονταν η ακρόπολη, ο Πεισίστρατος έβαζε το μαχαίρι στο λαιμό του προ-προ-προ-προ-προ πάππου μου.

Αντώνης Σαμαράς: Σφουγγάρι! Θα βάλω κόκκινες γραμμές! Θα τους κατεβάσω τις κουκούλες! Θα επαναδιαπραγματευτώ την επιστροφή της ακρόπολης. Πώς θα γίνω εγώ πρωθυπουργός σε μία ελλάδα δίχως ακρόπολη;

Ευάγγελος Βενιζέλος: Ως αυριανός πρόεδρος του πασοκ υπόσχομαι ότι θα συγχωρήσω αυτούς τους ανθρώπους. Σε ένδειξη πένθους το βράδυ θα φάω μόνο τρεις μοσχαρίσιες. Πάντως το διακύβευμα για τη χώρα δεν είναι μεγάλο καθώς η ακρόπολη εξαιρούνταν του χαρατσίου της ΔΕΗ και έτσι τα έσοδα του κράτους δεν θα μειωθούν.

Paul Geroulanos: Θα παραιτηθώ... κάποτε...μια στιγμή στο μέλλον. Πάντως ο χώρος θα μπορούσε να γίνει ένα κερδοφόρο ιχθυοτροφείο.

Lucas Papadimos (ATM): Το περιστατικό δεν θα επηρεάσει την ολοκλήρωση του PSI

Ντόρα Μητσοτάκη: Για όλα φταίει ο Σαμαράς. Τι παραπάνω είχε η Αννούλα από εμένα;

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Θυμάμαι που χτιζόντανε... Ο καημένος ο Περικλής δεν πρόλαβε να τη δει ολοκληρωμένη

Αλέκα Παπαρήγα: Είναι προβοκάτσια των ιμπεριαλιστών. Πού θα κρεμάμε τώρα τα πανώ του ΠΑΜΕ;

Κώστας Καραμανλής: Η απώλεια είνα τεράστια. Χάθηκε η δικαιολογία μου για να πηγαίνω στον Μπαϊρακτάρη.

Γεώργιος Καρατζαφέρης: Όταν γίνω πρωθυπουργός θα χτίσω νέα ακρόπολη, μεγαλοπρεπέσταρη της αρχικής. Θα χτίσω και μία Αγιά-Σοφιά. Εκλογές τώρα, όχι άλλαξα γνώμη, εκλογές στο τέλος της τετραετίας, όχι άλλαξα γνώμη, εκλογές τον Ιούνιο. Πρωθυπουργός ο Παπαδήμος για πάντα, ποιος Παπαδήμος τώρα, είμαστε σοβαροί;

Άδωνις  (Bud) Γεωργιάδης: Η αρπαγή της ακροπόλεως! Μόνο με 20 Ευρώ και μόνο για μία εκπομπή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου