Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΝΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ



Παρακολουθώντας το θέατρο σκιών που εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια μας τις τελευταίες ώρες, θα πρέπει να πείστηκε και ο πλέον αφελής πολίτης ότι αυτοί μας κοροϊδεύουν και πως το μόνο που τους νοιάζει είναι το τομάρι τους. Τη στιγμή που η χώρα καταρρέει εξαιτίας των δικών τους σφαλμάτων, τη στιγμή που η ανεργία θερίζει ιδίως νέους και γυναίκες, τη στιγμή που μισθοί και συντάξεις γίνονται σκόνη στον άνεμο, τη στιγμή οι τιμές των αγαθών δίνουν μία γεύση από Ελβετία και Μόντε Κάρλο, τη στιγμή που η κοινωνική συνοχή βρίσκεται στο κόκκινο, αποδεικνύουν περίτρανα για ακόμα μία φορά πόσο λίγοι και επικίνδυνοι είναι. Προσωπικές στρατηγικές και επικοινωνιακά παιχνίδια μέχρι την τελευταία στιγμή.
Τέρμα τα ψέματα. Η επόμενη λαϊκή συνέλευση των πλατειών πρέπει να γίνει στο κτίριο της Βουλής. Είναι παράνομο; Όχι, δεν είναι παράνομο, σύμφωνα με την Ακροτελεύτια διάταξη του Ελληνικού Συντάγματος (Άρθρο 120) και συγκεκριμένα τις παραγράφους 3 & 4:
  1. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
  2. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
Σε τελική ανάλυση και ο Κολοκοτρώνης το 1821 παράνομος ήταν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου